, ,

Taller de Chi Kung per a la millora de la salut

El Chikung és una pràctica mil·lenària utilitzada per regular l’energia vital, millorar la salut física i emocional i allunyar la malaltia

El Chi Kung (antigament anomenat Dao Yin) és una pràctica corporal d´origen xinés que busca, a partir de la relaxació muscular i l’alineació natural del cos, potenciar un tipus de moviment natural que beneficia tot l’organisme.

El dilluns 22 de Març a les 18.30h y el dimecres 24.03 a les 14h us convidem a una classe oberta i gratuïta, amb la que volem difondre i donar a conèixer les bondats d’aquesta pràctica.

Els moviments suaus i la respiració natural i pausada ofereixen una sensació de benestar, augmentant la salut global del propi cos, enfortint els ossos i relaxant la musculatura; donant lloc a un millor funcionament de la motilitat corporal, el manteniment de la salut, així com un estat de calma i obertura pel practicant.

Isaac Julia Acupuntura Barcelona

Soc Isaac Julià, Graduat en Acupuntura i MTC, i monitor de Chi kung.

«Durant els darrers 15 anys he practicat i impartit decenes de seminaris de Taichí i Chikung, veient l’efecte positiu i terapèutic sobre el benestar de persones de totes les edats»

Reserva la teva plaça pel dia que et sigui mes còmode: dilluns 22 de Març a les 18.30h o el dimecres 24.03 a les 14h

Com les places són limitades has d’escriure’ns indicant quantes persones sereu, així com el nom, email i/o telèfon de cada participant. Pots fer-ho mitjançant el formulari que apareixerà al clicar al següent botó. T’esperem!

La sala estarà oberta, ventilada constantment i comptarà amb totes les mesures sanitàries necessàries. També es pot dur mascareta durant la pràctica del taller, ja que no es requereix esforç físic.

Existeixen vàries interpretacions de com realitzar la pràctica, des d’Aimava volem compartir una de molt concreta, l’entenem com una pràctica simple, que consisteix a entregar-se a un moviment suau, que permeti mantenir una estructura corporal alineada i sòlida enfocada a obrir el camí a una ment més silenciosa.

Els exercicis, són molt senzills i a l´abast de tothom, es tracta d’un procés de «desaprenentatge» d’allò que ens impedeix escoltar el ritme i el funcionament natural del cos, treure tot el soroll (tensió) i poc a poc, integrar els beneficis que aquesta disciplina ens aporta a la nostra vida cotidiana.

Al següent vídeo podeu veure l’estil de moviments. Alguns d’aquests ja son mes avançants i realitzats per una monitora, no patiu que al taller començarem pels mes bàsics i a l’abast de tothom.