Griselda Garriga

 

Psicòloga, Mestra d’Educació Infantil, Guia Montessori i Educadora de Disciplina Positiva família i aulaPostgraduada en Acolliment, Adopció i Postadopció. 

 

L’any 2006, va començar la seva trajectòria professional dins el camp de l’educació. Des de llavors, ha treballat en diferents recursos educatius i socials fent orientació, diagnòstic i intervenció psicopedagògica a nens i adolescents amb necessitats educatives específiquesParal·lelament, també ha realitzat assessorament i formació a mestres i educadors amb l’objectiu de promoure l’educació inclusiva dins l’escola ordinària.  

 

La seva filosofia educativa es basa en el respecte pels ritmes d’aprenentatge del l’ésser humà, la seva capacitat d’autoconstrucció i el treball de l’educació emocional com a eina essencial per la vida. 

 

A principis del 2019,  funda Disciplina en Positivo,  www.griseldagarriga.com, un espai educatiu i de creixement personal que ofereix difusió i assessorament a famílies i educadors que desitgin conèixer l’educació desde la mirada de la Disciplina Positiva i el Mètode MontessoriUna educació basada en el respecte mutu, la comunicació, la cooperació i ladquisició d’actituds i habilitats que permeten connectar amb el nen/adolescent i resoldre de manera eficaç les situacions del dia a dia.