La psiconeuroimmunologia és la ciència que investiga les interaccions entre el sistema nerviós i el sistema immunitari, i en conseqüència la relació entre el comportament i la salut.

Només amb una visió integral de la persona, tenint en compte aspectes com el seu entorn i la seva manera de relacionar-s'hi, i coneixent en detall els mecanismes de producció de les malalties, podrem conèixer en profunditat quin és l'origen del seu problema, oferir un diagnòstic complet que ens permeti un tractament encertat i evitar medicaments que puguin cronificar o empitjorar els seus símptomes.

 

Des de la psiconeuroimmunologia clínica intentem utilitzar la lògica evolutiva, tot allò que ens ha fet evolucionar com a espècie, per promoure hàbits saludables que ens retornin a un estat òptim de salut, sempre basant-nos en l'evidència científica contrastada i en no voler substituir, sinó complementar, l'abordatge de la medicina tradicional.

 

En el cas concret de la salut hormonal femenina, el Dr. Tarruella, des de l'enfoc de la psiconeuroimmunologia clínica i amb els gairebé 20 anys d'experiència exercint la medicina, us ajudarà a solucionar problemes relacionats amb trastorns de la menstruació (dolor, alteracions del cicle), síndrome premenstrual (alteracions emocionals o físiques durant els dies previs a la menstruació), símptomes associats a la menopausa, problemes d'infertilitat, disminució del desig sexual o síndrome de l'ovari poliquístic.